top of page

PROJECT ENGINEER

WTB 1.0 FTE

Wat ga jij doen? 

De jonge organisatie zoekt een nieuwe, ondernemende en zelfstandige collega met de focus op technisch ontwerp en bouw van waterstof en elektrische installaties. Ideale combinatie, want alles wat je (zelf) bedenkt blijf je optimaliseren en invloed op hebben.

Jij hebt impact op de realisatie van nieuwe duurzame energie installaties op een kosteneffectieve en tijdige manier. En bent verantwoordelijk voor de bouw van waterstof tankstations en groene waterstof productie installaties in de regio Benelux.

Jouw impact als Project Engineer

  • Zorgdragen voor de technische uitvoering (haalbaarheidsstudie tot en met de uitvoering);

  • Bezighouden met inkoop, vergunningen en bouw begeleiding;

  • Verzorgen van analyses en rapportages.

  • Overige technische advieswerkzaamheden

Wat breng jij mee aan persoonlijkheid en ervaring?

Je komt te werken in een ervaren, maar jong en ondernemend team van medewerkers en dit is gelijk de uitdaging. Inhoudelijk vertellen ze je alles over waterstof, de transitie op de energiemarkt en de toekomst, op het gebied van engineering ben jij de expert. Dit zal je ook uitdragen. Je neemt het voortouw in de vorm van communicatie, bent kritisch op wat de collega’s aandragen en denkt ten alle tijden mee om Hystream zo optimaal mogelijk in de markt te zetten.  

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding werktuigbouw, idealiter ten minste drie jaar relevante werkervaring, we zien graag je portfolio. Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden. Je bent uniek in de functie, net als alle andere medewerkers, dit betekent dat je zelfstandig moet kunnen en willen werken. De werksfeer is een open cultuur, iedereen brengt zijn/haar persoonlijkheid, professionele kennis en ervaring mee en dit levert vaak leuke, energieke en inhoudelijke gesprekken op.  

Het kantoor is gevestigd in Woerden, maar je kan uiteraard ook gedeeltelijk vanuit huis werken.    

Wil je hier meer over weten, bel of whatsapp Albert Haak direct op 06-82302071 of stuur direct je gegevens naar: albert.haak@hystream.nl  

bottom of page