top of page

PROJECT ENGINEER TRADE & LOGISTICS

1.0 FTE

Hystream is een jonge start up organisatie binnen de gevestigde energie wereld. Hystream richt zich op het ontwikkelen en distribueren van waterstof in Nederland. Het doel van Hystream is om ´end-to-end’ waterstof oplossingen te bieden voor transport, voertuigen, watertransport en gebouwen. Sinds 2020 zijn ze actief en het team bestaat uit een aantal ervaren en ondernemende mensen met de nodige ervaring in het leveren van energiegerelateerde projecten.  Ieder kent zo zijn focusgebied gericht op project management, veiligheid en operationele excellentie met als doel de waterstof/energiemarkt open te breken en verder te ontwikkelen. Een vooraanstaande positie, want, in waterstof ligt de toekomst! Hystream zoekt ter aanvulling van het bestaande team een innovatieve en ondernemende project engineer trade & logistics waterstof.   

Wat ga jij doen? 

Deze jonge organisatie zoekt een nieuwe, ondernemende en zelfstandige collega met de focus op handel, logistiek en opslag van waterstof. Ideale combinatie, want alles wat je (zelf) bedenkt blijf je optimaliseren en invloed op hebben. Om de groeiambitie te verwezenlijken en om de logistieke functionaliteit op te zetten en verder te verbeteren is er ruimte voor een project engineer trade & logistics.


Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een team die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de complete inkoop, opslag, distributie en handel van waterstof. Dit gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met andere disciplines productie, mobiliteit, industrie en gebouwde omgeving.

Daarnaast focus je op het optimaal inrichten van de logistieke waterstof processen. Samenwerken met andere marktpartijen en het zelf initiatief nemen zijn daarbij essentieel. Je brengt de problemen in kaart en bent continu op zoek naar verbetermogelijkheden. Door een goede analyse en het bespreken met de andere disciplines, kom je tot een duidelijk plan. In de volgende fase heb je zelf de kans om de plannen uit te voeren.


Wat breng jij mee aan persoonlijkheid en ervaring? 

Je komt te werken in een ervaren, maar jong en ondernemend team van medewerkers en dit is gelijk de uitdaging. Inhoudelijk vertellen ze je alles over waterstof, de transitie op de energiemarkt en de toekomst, op het gebied van handel en logistiek ben jij de expert. Dit zal je ook uitdragen. Je neemt het voortouw in de vorm van communicatie, bent kritisch op wat de collega’s aandragen en denkt ten alle tijden mee om Hystream zo optimaal mogelijk in de markt te zetten.  

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding logistiek, idealiter ten minste drie jaar relevante werkervaring, we zien graag je portfolio. Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden. Je bent uniek in de functie, net als alle andere medewerkers, dit betekent dat je zelfstandig moet kunnen en willen werken. De werksfeer is een open cultuur, iedereen brengt zijn/haar persoonlijkheid, professionele kennis en ervaring mee en dit levert vaak leuke, energieke en inhoudelijke gesprekken op.  

Het kantoor is gevestigd in Woerden, maar je mag uiteraard ook gedeeltelijk vanuit huis werken.    

Wil je hier meer over weten? Bel of whatsapp Albert Haak direct op 06-82302071 of stuur direct je gegevens naar: albert.haak@hystream.nl  

bottom of page